Sommar på riktigt.

 
Sommar i P1, det definierar sommar för mig. Hemma har alltid detta program spelats på radion eller i bilen när vi varit på semester. Det är något man bara lyssnar på, utan att fråga varför. Nu på senare år när programmen är åtkomliga via poddar så lyssnar man alltid på de mest intressanta först och sedan upptäcker man de gömda guldkornen. Än så länge har jag avklarat 6 av de 11 sommarprat som finns tillgängliga för tillfället, alla skall dock lyssnas igenom.

Lyssnar ni på Sommar i P1?

Midsommar i norr.

 
På Torsdagen åkte Jim och jag upp till Kalix, närmare sagt till svärmor och svärfar. Där bytte jag snabbt om till mjukisbyxor och svärmors tofflor. 
 
 
Det krävdes en hel del MYGGA för att stå ut med myggen på kvällskvisten. 
 
 
Vi lagade mat på Murikkan, där hade vi en kompott av potatis, körsbärstomater, lök, bacon, entrecote och kantareller. Det var så sanslöst gott, att laga mat utomhus är en sådan lyx. 
 
 
Kring midnatt bestämde vi oss för att ta båden ut på fjärden, vattnet låg som en spegel i hamn och det var supermysigt. Förutom att myggen var fruktansvärt hungriga. 
 
 
Såhär såg det ut när vi kom ut på fjärden, jag älskar norrbotten. Så enkelt är det.
 
 
När vi tagit oss till sundet så slängde vi ut våra flöten och hoppades på lite Abborre. Vi fick faktiskt upp 4 fiskar, men dom var så små att vi kastade tillbaka dem direkt. Så dem blev de inga kort på. Vi åkte tillbaka in till land efter ungefär en timme, då var det dags att gå och sova. Jag sover alltid gott hos svärmor och svärfar, vet inte varför. Men det är hos dem jag sover extra länge på mornarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gold Digger

 
 
 
 
Jag har fått dille på prints med guldtext. SÅ FINT. Tror minsann att jag ska fuska mig till några mindre prints med hjälp av photoshop. Ramar har jag i gross och parti hemma, så då är det väl bara att sätta sig ner och vara kreativ. Jag återkommer med mina resultat!
 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.