Smaskigt kaffe!

 
 
Jag köpte ett riktigt gott kaffe för några dagar sedan. Köpte den från en liten delikatessaffär, en god kopp kaffe kan verkligen göra dagen bättre!
 
 
 

Min fina.

 
Denna finfina stringhylla fick jag i julklapp av mina föräldrar förra året, efter många års suktande (redan innan retro-hypen) så har jag äntligen en stringhylla i mina ägor. Denna är i modellen Pocket och hyllplanen är av valnöt. Min tanke är att fortsätta bygga på denna hylla, lite pö om pö. I slutändan vill jag ha ett stort string-system där jag kan förvara allt från böcker till prydnader. Men mest böcker.
 

Utflykt och gofika.

 
I Lördags var vi på utflykt och landade då tillslut i Piteå på ett supermysigt kafé som hette Krokodil. Där spelades livemusik och det var bara allmänt fint.
 
 
Jag drack en kopp kaffe och åt en citron & lime paj, den var helt fantastiskt god. Måste se om jag kan återskapa något liknande själv.
 
 
Jim åt en torrkaka och drack också kaffe, han älskar torrkakor. Han är den första personen jag träffat som inte tycker om typ sockerkaka, bullar, muffins osv.
 
 
Där såldes fina saker, jag ville ha alla dessa tre älgar.
 
 
Fina bilar som gjorts av gamla aluminumburkar och sånt.
 
 
Jag ville helst bara ta med mig allting hem, "jag tar alltihop, tack". Det var en jättefin dag, trevligt att bara sätta sig i bilen, köra iväg och stanna precis var man känner för det.
 
 
 
 
 
 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.