Nykomlingen i kopparskrud!

IMG_9459
Förra veckan tog jag en tur ut till Gammelstad och Wika Möbler. Jag hade ett mission, dvs köpa denna underbara hylla.
 
IMG_9465
En stringhylla i modellen pocket, 975 riksdaler fick jag pröjsa för denna skönhet. Valde att köpa den i kopparfärg, lite galet, trendigt men helt rätt!
 
IMG_9468
Nu hänger den så fint i det tidigare så tomma hörnet.
 
IMG_9469
Har pyntat den lite provisoriskt, har inte riktigt bestämt mig vad jag vill ha på hyllan. Hittade en superfin ljusslinga på Clas Ohlson för 79:- som är supersmå ledlampor på en kopparfärgad ståltråd som jag virat runt en av gavlarna. Ger precis lagomt dekorationsljus. 

Vardag i gråskala

Solen sken och luften var höstkrispig. Gick en liten promenad på lunchen, för att starta om hjärnan och få lite solsken.

Har äntligen grävt fram mina höst sneakers, Nike Air Force 1 High. Dessa godingar har fått hänga med de senaste 3 åren. 
 
Trött ända in i själen, inte världens bästa dag. Massor av tråkiga hushållssysslor väntar, typ som att rensa avloppet till badkaret *ryser*.

Vego chili

 
IMG_9453
Basingredienserna - man kan dock byta ut Borlotti bönorna mot vilka bönor man vill. Ibland brukar jag använda kidneybönor och ibland bara två förpackningar svarta bönor. Man kan även välja om man vill ha röd eller gul lök, vi hade ingen rödlök så jag fick ta det som fanns.
 
IMG_9455
Hacka löken och vitlöken.
 
IMG_9456
Låt det fräsa i en panna med lite olivolja.
 
IMG_9457
Efter det är det bara att slänga i alla resterande ingredienser, röra ihop och krydda. Jag kryddar oftast med chili, salt, peppar och lite annat smått och gott. Låt det sjuda i ca 20 minuter. Serveras sedan med en klick creme fraiche - smaskens!
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.