Den gnistrande månaden!

Äntligen har vi kommit in i årets sista månad, som är min absoluta favorit. Jag tänkte att vi kan titta hur det såg ut hemma hos mig i December förra året, häng med!
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Jag hade tänt mitt doftljus ungefär hela tiden, det luktade precis som julen gör. Har inte hunnit köpa mig ett nytt för iår, det måste fixas snarast!
 
http://everydayhappiness.blogg.se
I mitt kök hade jag en ganska enkel adventsljusstake med lite pynt runt omkring. Vet inte hur många gånger jag fick byta ljus innan vi faktiskt hade kommit oss ända fram till julafton, vilket är orsaken till varför årets adventsljusstake består av blockljus. I fönstret hängde en guldig pappersstjärna från Ikea som fått gå i pension nu och en stjärnlampa fick pryda fönsterbrädan. 
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Jag hade en liten hustomte utanför ytterdörren. Han har tyvärr inte hunnit komma tillbaka ännu, men jag tror han hinner fram innan julafton i alla fall.
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Jim och jag bakade ett pepparkakshus som blev helt fantastiskt fult, men ack så roligt att göra!
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Det bakades även massor av pepparkakor, vilket jag även ska göra iår. Måste bara inhandla allting som behövs för att göra egen pepparkaksdeg. 
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Till vardags rockade jag rött läppstift nästan hela tiden och hade även långt hår! Hade oftast på mig en klänning och julkänslorna var på topp.
 
Det var alltså några glimtar från förra året och förhoppningsvis blir denna månad precis lika bra om inte ännu bättre iår. Måste bara klura ut vad för typ av julgodis som ska bakas, för iår sker julfirandet med svärmor och svärfar och då är det minsann jag som måste stå för sötsakerna. Annars äts det bara torkade fikon på julafton, och det går ju inte för sig! 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.