underbara fredag

Dagen innehöll bland annat ett besök hos sjukgymnasten, utöver det var det jobb som gällde. Precis som vanligt. 

Solen sken och Luleå gnistrade. Så otroligt vacker stad. Lyckos dom som fick vara ledig en dag som denna, det kryllade av folk på isen. Helt i sin ordning!

Kvällen bjöd på restaurangbesök på Allstar och efterdrink på Fabriken med några tjejer. Mycket trevlig kväll! Personligen körde jag bil så det blev alkoholfritt för min del.

När de andra tog ett glas Prosecco blev det en latte för mig, mumsigt! Kvällen avslutades just innan 23. Sen bar det av hem, ligga i soffan ett tag och sen sova. Mycket fin fredag!

krash bom pang

IMG_0619
Här om dagen tappade jag min favoritögonskugga i golvet. Den gick sönder kan man säga. Vilket gjorde att jag direkt fick lite smått panik och började fundera på hur jag kunde laga den. Eftersom jag köpt den på Sephora kan jag inte direkt få tag i en ny särskilt lätt. 
 
IMG_0621
Jag visste att man skulle använda alkohol för att få ögonskuggan hel igen, dock hade jag ingen ren Isopropyl alkohol. Därför tog jag det jag hade, nämligen ytdesinfektion. Visst, det är säkert sjukt dåligt och sånt .. Men det struntade jag i just då. Jag behövde laga min ögonskugga innan jag lyckats tappa ut allt innehåll.
 
IMG_0622
För att laga den krossade jag ögonskuggan i små bitar med hjälp av en gaffel, sedan hällde jag i en matsked alkohol och försökte smeta ut "pastan" jämt. Tröck sedan med lite hushållspapper på ögonskuggan och så fick den torka, visst den ser hemsk ut men nu är den i alla fall i fast form och fungerar perfekt igen. 

En helt vanlig söndag.

Jag tänkte att ni skulle få följa med mig i vad som hände på Söndag. Egentligen inget fantastiskt, men personligen tyckte jag att det var en ypperligt fin dag.
 
2016-01-24 07.19.08 1
Både lördag och söndag spenderade jag ensam, Jim åkte till Kalix på eftermiddagen på lördag och stannade till middagstid på söndag. Vilket innebar att jag var helt ensam med katterna och kunde ta det lugnt och göra vad jag ville. Jag tog vara på situationen. Redo för nya äventyr kring lunchtid på söndag i bilen påväg in till stan. Som tur var bjöd Luleå på ynka femton minusgrader. Nästan sommarväder ju.
 
2016-01-24 07.19.06 1
Allting var så himla fint, ljust och krispigt. Älskar när vi får sådana här fina vinterdagar. Inne i stan vandrade jag omkring, tittade på materiella ting, drack en latte och tillslut spenderade jag endel pengar inne på Lagerhaus. Vilket inte var helt oplanerat. Tillbringade ungefär 2.5 timme i stan och efter det bar det hemåt, nöjd och glad över att få träffa Jim.
 
2016-01-24 07.19.05 1
På kvällen passade jag på att ta en springtur. Trotsade de sexton minusgrader som visades på termometern, drog på mig hörlurarna, värmeväxlaren och reflexvästen. Ut och röra på sig var de ja, dock blev det endast en sväng på drygt tre kilometer. Vilket tog tjugo minuter, så det var inte direkt något fantastiskt pass. Men det var ändå skönt att röra på benen. Börjar komma in i löpningen nu, det är faktiskt riktigt härligt. 
 
Efter träningspasset tog jag en lång dusch och spenderade resten av kvällen i soffan tittandes på Jane the virgin på Netflix, sjukt bra serie. Kan verkligen rekommendera den!
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.