lördagsbestyr

jag tänkte hoppa in här en snabbis för att säga hej! idag har min bättre hälft och jag varit på upptäcksfärd här i stan.
 
I bilen måste man självklart ha med sig en termosmugg full med kaffe, det är gammalt sen länge. Dessutom hade karln i hushållet kokat riktigt mumsigt kaffe, han hade köpt några nya typer av bönor. Smaskigt!
 
Vi styrde kosan mot Storheden för Jim hade planer på att klippa sig då det brukar förekomma Drop-In på frisörsalongen på lördagar, men ack så dåligt det gick. För just idag hade dem stängt. Lunchen fick bli en sallad från Max, helt okej faktiskt! 
 
Jag orkade inte göra några drastiska saker med mitt utseende en lördag som denna, utan det fick bli halvtorkat hår som sedan fick göra precis som det ville (dvs bli vågigt/lockigt), världshistoriens snabbaste sminkning som jag faktiskt gillade. Kanske får bli standard hädanefter, så lyxigt med minimalistiskt med smink. Ögonen var alldeles för trötta för att orka bära linser, så glasögon fick det bli. 
 
När vi väl kommit oss hem igen och alla matkassar packats upp kändes det helt rätt att koka en kopp té och läsa min nya Elle Decoration. Vi spenderade nämligen en hel timme inne på Wika möbler i Gammelstad, där hittade vi bland annat de perfekta barstolarna till huset. Måste dock vänta någon månad innan vi kan beställa dem. Hittade även köksbord, köksstolar och soffbord. Det kändes helt fantastiskt att vi faktiskt hittade allt vi ville ha just där. Men som sagt, ingenting är beställt ännu då vi inte har någonstans att förvara det innan vi flyttar. 

Dock ville jag fortsätta hitta de perfekta möblerna till huset genom att läsa inredningstidningen med en kopp té i handen, hittade massor som får hamna på "vill ha men måste bara bli rik först"-kontot.  
 
Nu verkar det vara dags att börja med middagen, så nu måste jag gå och höra vad jag kan hjälpa till med. Ha en fantastisk kväll, ta hand om er. 
 
 
 

vårfina naglar

http://everydayhappiness.blogg.se
 
Det är så himla fint att få naglarna fixade. Inte bara för att dom blir fabulösa utan för att en känner sig alltid så fin. Jag har bitit/rivit på naglarna så länge jag kan minnas, och nu är dem så fina att jag inte alls tvekar när jag ska skaka hand med någon eller om jag ska sträcka sig efter något. Tidigare har jag alltid försökta skyla mina naglar för att de varit så korta och fula. Tänk vilken skillnad det kan bli bara för att en har fina naglar, ack så värt det!
 

Menu - Wire series

http://everydayhappiness.blogg.se
För några veckor sedan hade en inredningsbutik här i stan 30% på hela sortimentet. Jag åkte dit och fyndade bland annat denna goding som jag tittat på i över ett år men varit för snål för att köpa. Om ni är nyfikna hittar ni den här.  
 
http://everydayhappiness.blogg.se
En gullranka fick äran att pryda min nya piedestal, nu hoppas jag att den växer sig stor inom en relativt snar framtid. Hur som helst är jag supernöjd och Jim tyckte även han att den var snygg.
 
Dessutom är både själva krukan och ställningen i pulverlackat stål, så den går lika bra att ha utomhus som inomhus. Kanske får den flytta ut på verandan till huset när vi flyttat in och då får krukan bytas ut mot en oljelampa. Det vore ju fantastiskt fint!
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.