S E M E S T E R

 
Semesterfirarn Sid!
 
Äntligen är semestern här - det känns fantastiskt! Med lite pirr i magen men samtidigt en klump i halsen gick jag från jobbet idag, jag fick nämligen lämna ifrån mig dator, passertag och mina andra jobbtillhörigheter. I och med denna semester kommer jag ju nämligen inte tillbaka till mitt nuvarande jobb så jag slutar där när min semester är över, då är det dags att åka ut på nya äventyr. Däremot kommer jag saknar alla i team Digitala Kanaler oerhört mycket, vi har haft så hiskeligt roligt tillsammans. 
 
Nu är det dags att ta tillvara på denna semester, den kommer i alla fall börja fantastiskt bra. Imorgon 09.00 ska jag sitta i frisörstolen och bli ompysslad, sen på kvällen ska jag till en god vän för middag, vin och en sväng ut på stan. Mitt mål under semestern är att samla energi, spela golf, umgås med vänner och bara må bra. Det känns som att det behövs, för i höst och vinter kommer det vara fullt upp med flytt, hus och livet generellt!

det är dags för förändring!

I födelsedagspresent fick jag ett otroligt uppskattat presentkort på en frisörsalong här i stan. Har länge velat unna mig att både klippa och färga håret på salong, men alltid ångrat mig på grund av att det är så dyrt. Men nu har jag minsann bokat en tid, på torsdag smäller det! Bilderna nedan är det jag hoppas blir resultatet.
 
Denna längd är det jag vill ha igen, trivs så bra i det. Enkelt att styla och praktiskt på de flesta sätt. 
 
 
Däremot färgmässigt är det någonting liknande detta jag vill ha, en kall blond nyans. Senast jag hade så ljust hår måste ha varit någon gång under 2015 vilket börjar vara ett bra tag sen. 

Jag hoppas verkligen det blir bra, kommer bli helt förstörd annars.

för nu är jag 25!

 
nu är även jag 25 år gammal, är man vuxen nu? äh, vuxenlivet får nog vänta ett tag till.
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.