en liten livsuppdatering

Idag tänkte jag berätta om något mycket spännande, har vetat om detta nästa en månad men det har fått sjunka in ordentligt och mycket praktiskt har avklarats. Så nu känns allting så himla bra, spännande och roligt! Det är nämligen så att jag ska byta jobb, jag sade upp mig från mitt nuvarande jobb i början av Månaden för att börja jobba på ett nytt IT Konsultbolag efter sommaren. För mig innebär det att jag fortfarande kommer jobba som IT Konsult, dock med nya arbetsuppgifter. Istället för att utveckla kommer jag nu jobba med kravhantering och uppdragsledning. Vilket egentligen innebär att jag kommer jobba ännu närmare kunden, vilket är precis det jag vill göra.

Jag är otroligt pepp på nya utmaningar, det kändes som att detta behövdes. När jag slutar mitt nuvarande jobb i Augusti kommer jag ha jobbat där i ganska precis 3 år, vilket för mig känns som en ganska lagom tid. Jag tänker försöka ha ett 3-5 års intervall på varje jobb, för att konstant utvecklas och bli riktigt bra på det jag gör. 

syjunta och sommarskor

Tidigare i veckan hälsade jag på Sandra efter jobbet, där väntades god middag, syjunta och blomvård! Tre kuddar hjälpe jag henne att sy av tre otroligt fina tyger från Afroart. Dom blev så himla fina, nu kan hon dessutom sy tre kuddar till då det blev tyg över och kan nu knepet att sy otroligt enkla men fina kuddfodral.

Vi lyxade till det lite genom att dela på en cider, den serverades även i vitvinsglas för att göra det hela lite lyxigare. När kuddarna var klara blev det dags för lite blomvård, massor av blommor fick ny jord och större krukor. Nu kommer det blomstra så fint på hennes fönsterbrädor! 

Det var en välbehövlig kväll, att jag hittat en så fin vän som ger så otroligt mycket energi!
 
I veckan har jag tagit fram sommarskorna, mina älskade Vans. Världens bästa skor, så sköna och passar till allt. Jim tycker inte om dem, men vad gör det egentligen?! Det är ju ändå jag som ska bära dem. Äntligen börjar försommaren vara här, solen värmer och vi håller på att tina fram ur vinterns dvala.
 

projekt hatthylla

 
Då Jim och jag gärna bygger och pysslar har vi kommit fram till att vi ska bygga en egen hatthylla som kommer optimeras efter det lilla utrymme vi faktiskt har i vår framtida hall. Jag har plockat ihop lite delar och gjort ett litet kollage över hur jag vill att den ska se ut, är dock lite osäker på konsolen. Vet inte om jag vill ha vanliga i trä som jag målar eller de som är på bilden. Tanken är ett vanligt hyllplan i färgen Industri från Beckers, en klädstång i krom och några krokar under hyllplanet. Enkelt och snyggt - tror jag!
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.