Mitt tjugohundrafemton

idasofiabirgitta_full
 
Jag måste säga att 2015 var ett bra år för mig. Trots att jag inte är en särskilt frekvent användare av instagram så tycker jag att mitt år har summerats ganska bra med dessa nio bilder. Jag tänkte nämna fem saker som varit milstolpar och sådant jag uppskattat särskilt under 2015.
 
1. Jim och jag köpte en lägenhet tillsammans. Vi gick på vad som kändes oändligt många visningar, var med i endel budgivningar men inget gick våran väg. Tills julledigheten 2014, då såg vi en annons på Hemnet. Gjorde en massa research, for på visning en dag efter jobbet i början av Januari. Vi valde därefter att lägga ett bud, det var ju där vi ville bo. Den lägenheten vann vi dessutom, då tog vi vårat pick och pack och flyttade från Kalix till Luleå. Det är faktiskt det bästa vi gjort, jag älskar våran lägenhet. 
 
2. Jim lärde sig åka slalom, efter endel tjat från min sida provade han äntligen att ställa sig på ett par slalomskidor. Dessutom fastnade han för det fullkomligt, vilket enligt mig är helt underbart. Nu har vi massa skidåkning planerad under 2016!
 
3. Tillsammans åkte vi på våran första semester tillsammans, en vecka av våran semester i somras spenderades i Stockholm. Vi promenerade en massa, utforskade Stockholm med omnejd i BIL (mycket stolt över att ha klarat av Stockholmstrafiken). Det var en fantastiskt mysig vecka, det kändes helrätt att semestra ihop sådär. Dock planeras nog en bilsemester under nästa sommar, men det är inte skrivet i sten.
 
4. Jag åkte och hälsade på Emilia och mina vänner i Umeå och så kom Emilia och hälsade på mig i Luleå. Det var helt fantastiskt, som jag saknar dessa pinglor. Ibland blir det ensamt hemma, när jag jobbar så pass mycket hinner en ju inte träffa nya personer.
 
5. Jag har äntligen börjat känna mig hemma i Luleå. Det tog ett tag. Men nu känns det äntligen som att det är mitt hem, missförstå mig inte. Lägenheten har från första början känts helt rätt. Men jag har haft lite svårt att vänja mig med allting i Luleå. Allt från att handla på ett annat Coop till att kunna hitta på en massa saker, som att titta på basket eller hockey. Det har varit en omställning om en jämför med Kalix, där har rutinerna suttit som i sten. Är en uppvuxen i en liten stad så kanske man förstår. Men äntligen säger jag 'hemma' om Luleå, tidigare har jag alltid frågat mamma och pappa hur det är hemma när jag pratat om Kalix.
 
Jag hoppas att erat 2015 har varit bra och att ni får ett fabulöst nyårsfirande.
GOTT NYTT ÅR!
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.