Inredningsdetaljer: Trappen

Decoration Stairs
 
Affischhängare Lagerhaus // Affisch DesignOnline // Vertiplants Room99 // Spegel Jysk (utgått) // Hylla House Doctor // Vaser Kähler Omaggio // Vykort & Kortställ Lagerhaus // Doftljus Terrible Twins
 
Eftersom renoveringen sakta men säkert börjar närma sig andra halvlek känner jag att det är helt okej att börja fundera mer på detaljerna. Jag kan knappt fatta att köket kommer om endast 6 dagar, åååh som jag längtar! Hur som helst ska trappen få sig ett lyft, tidigare har vi endast haft en lampa och en spegel. Vilka båda ska få vara kvar. Längst ner i trappen har vi ett hörn som jag tänker mig ska fyllas av spegeln på en vägg och två vertiplants som ska placeras vertikalt på den andra väggen. Utöver detta behövs lite mer dekoration högst upp i trappen, annars blir allting så himla vitt. 

En poster, mest troligt denna från Lisa Bengtssons kollektion Tillsammans. Har spanat på denna i evigheter men aldrig riktigt känt att jag har någon plats för den, förrän nu! Upphängd i en enkel affischhängare i trä från Lagerhaus. Mitt emot affischen tänker jag mig en hylla, dock inte för djup. Hittade en från House Doctor som fanns i vitt, svart och mässing, 43cm lång och 11,5 cm djup. Perfekt för en trapp! En eller flera minivaser från Kählers Omaggio serie, ett vykort med bra budskap i ett kortställ båda från Lagerhaus och ett doftljus tänker jag mig skulle passa på den. Enkelt och helt i min stil.
 
 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.