sovrumsinspiration till huset

Jag har stora planer för sovrummet i huset, jag vill verkligen göra rätt denna gång då sovrummet i lägenheten är allt förutom mysigt och ombonat. Sovrummet är på 13,5 kvm och har två stora fönster som kommer ge massor av ljus. Det kommer även finnas fyra garderober som vi kommer få dela på. 
 
Tapeten vi valt heter Decorama 7060 och är grönblå i färgen. Till den har jag tänkt mig en färgskala i grått, vitt och mixade metaller såsom mässing och silver. Gardinerna ska hänga i en takskena, målet är att ha en tung, lyxig mörkläggningsgardin och en skir gardin som "tittar fram" lite bakom. Vill helst slippa ha en ful rullgardin i fönstret utan istället kunna använda en mörkläggningsgardin och dra för. Lite som på ett hotell. Garderobernas handtag kommer bli i brunt läder med mässingdetaljer då jag valt att de handtagen som följer med garderoberna inte ska monteras.
 
Endast gröna växter kommer få bo i sovrummet, jag tänker mig rundkatalea, aloe vera och svärmorstunga. Till en början kommer alla möbler vi idag har i sovrummet få följa med, såsom sängborden, malmbyråerna, sänglamporna osv. Så småningom kanske vi byter ut någonting, men jag kommer försöka jobba med detaljerna och textil till en början. 
 
Som jag längtar.
 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.