Renoveringsbubblan

[Källa]
IKEA's kommod GODMORGON kommer få flytta in i vårat nyrenoverade badrum. Dock i färgen högglans grå.
 
IKEA TÖRNVIKEN, ruskigt fint handfat som kommer passa sig fint hemma hos oss!
 
Har ni upplevt den där renoveringsbubblan? Den som omsluter en och gör att omvärlden blir oskarp och det enda tankarna kan fokusera på är renoveringen och den framtida inredningsfasen. Jag känner mig fullkomligt handikappad, kan knappt samtala om något annat. Det vi renoverar för tillfället är badrummet, i nuläget står vi helt utan dusch, tvättmaskin och handfat. Under denna och nästa vecka skall hantverkarna börja bygga igen allting, vilket innebär att det kanske inte är så länge kvar tills det står färdigt.

I helgen var vi och inhandlade handfat, kommod, blandare och andra detaljer. Dvs badrumsspegel, torkställning, krokar, lampa etc. Det mesta köptes på IKEA och K-rauta. Vi har valt att inte kakla utan sätta en våtrumstapet och våtrumsgolv. Det finns riktigt snygga tapeter och golv nu för tiden, som även är väldigt mycket billigare än kakel. Jag tror det kommer bli fint, om inte annat så lär vi oss något till nästa gång eftersom detta är det första badrummet vi renoverar. 
 
 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.