Förra året i November

http://everydayhappiness.blogg.se
Förra året denna tid var jag igång med att sticka ett par tjocksockar. Så himla mysigt att sitta i soffan med stickningen och en kopp te. Måste köpa mig lite raggsocksgarn och påbörja ett nytt par, kanske med en riktig häl denna gång. Inte ett par fuskisar som jag gjorde förra året.
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Mitt köksfönster var fullt av blommor och solen sken in i köket. Om jag kommer ihåg rätt var denna tid förra året ganska bra. Jag hade precis kommit in i ett nytt projekt på jobbet som skulle komma att bli det roligaste jag gjort, där jag utvecklades något oerhört som konsult. 
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Till sist hittade vi Saga dag efter dag liggandes på min kontorsstol, vissa dagar var det helt omöjligt att sätta sig där och tro att en skulle kunna få något gjort. Direkt en lyfte bort henne därifrån var hon uppe i knäet och ville ha uppmärksamhet. Nu för tiden sker denna typen av mys oftast i soffan sent på kvällen, för nu för tiden är de små krabaterna utomhus från det vi kommer hem från jobben tills det att vi visslar in dem kring 21-22 tiden.
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.