det kan inte alltid gå som på räls

 
Det är mycket som ska klaffa när en bygger hus. Tyvärr går inte allting på räls, ibland krockar saker, oväntade problem dyker upp. Igår var en sådan dag för oss, vi fick nyheter om att vi har två problem med vår tomt. Till att börja med ligger det en elkabel rakt över tomten, en kabel som varesig Luleå Kommun eller Luleå Energi hade någon aning om att den existerade. Detta innebär att vi inte kan börja gräva för någon grund innan den är flyttad. Dom får till på Måndag på sig att dra om den, längre tid får det inte ta.
 
Utöver det har vi även fått problem med inkopplingen till V/A nätet. Kommunen tycker vi lämnat in anmälan för sent, trots att det är dem i vanliga fall som upprättar en anmälan så snart bygglovet godkänts. Så på grund av att dom missat det och vi fått göra anmälan själva har det alltså blivit galet. Men detta måste vi lösa, vilket både Jim, jag och våra grundentreprenörer jobbar för just nu.

Förhoppningsvis är vi uppe på banan snart igen!
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.