YTLIGT LIVET MAT #2

IMG_9742
 
Ytligt
Denna vecka har jag i princip bott i mina tjocka stickade tröjor med polokrage från Lindex. Har en vinröd och en naturvit, dom är helt perfekta. Passar bra till allt från jeans till lösa kostymbrallor. Här hittar ni dem.
 
Livet
I helgen har Emilia varit och hälsat på, vilket har varit höjdpunkten denna vecka. Vi bara babblat, skrattat, ätit, handlat julklappar, druckit öl, sminkat oss och bara haft väldigt roligt. Jag behövde verkligen detta, en helg med massor av skratt och jag har fyllt på med energi för resten av December. Det skar till i hjärtat igår när jag lämnat av henne på busstationen, det kommer kännas så tomt hemma. 
 
Mat
Det har blivit en hel del mat under helgen, och där hittar vi den maträtt som slagit all annan mat under förra veckan. Nämligen Jims hemlagade råbiff med alla tillbehör en kan tänka sig, alltså det var så gott! Supergod råbiff, kapris, dijonsenap, rödlök, tapenade, lite riven parmesan, löjrom och créme fraiche. Det vattnas i munnen, det var så gott!
 

Fredagsfeeling!


Hej på er! Nu är jag här igen, gårdagen var så fullspäckad att jag inte hade en chans att hinna uppdatera här. Det är full rulle på jobbet, tusen bollar i luften. Men roligt är det!

Men tillbaka till nutid, fredagsfeeling fick rubriken bli idag. Min fredagsfeeling är på topp, min favoritperson Emilia är påväg hit. Oj så jag längtar! Att få umgås med henne är en ynnest. 

Ikväll blir det god hemlagad middag, tv-tittande och massor av babbel. Vi ska ha så fruktansvärt roligt hela helgen!

Winter needs

Winter accessories
 
 
Michael Kors Collins handväska // Solid Cashmere Scarf // Helen Moore Cashmere Hat // Chanel Vitalumiére Aqua foundation // Chanel Rouge Allure Velvet läppstift // Essie Merino Cool
 
 
Detta är precis vad jag behöver en kylig vintermorgon som denna. En varm halsduk, varm mössa, mysiga vantar. Ett snyggt nagellack, rött läppstift och en foundation som är fuktgivande. Sedan som kronan på verket en sjukt snygg väska, denna handväska står högst upp på min önskelista denna jul.
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.