Lyssna och njut!

Jag har hittat världens bästa podd. Har sträcklyssnat på alla avsnitt. Shoppingsuget är i topp och jag inser att jag borde investera i ett antal plagg inför sommaren. Har ni lyssnat på denna podd, eller läst deras bok? Hur som helst är detta helt klart veckans bästa upptäckt. Varje Torsdag kommer ett nytt avsnitt, vilket innebär att dagens avsnitt redan har plöjts. Många tummar upp för dessa kvinnor - ni är grymma!
 
Ni hittar podden på exempelvis iTunes, Acast eller andra podd-appar.
 
 

Då var vi här igen - frisyrträsket

Bildkällor hittar ni här → Hår
 
Precis som rubriken lyder är vi här igen, pratet om frisyrer. Jag fick en liten påskpresent av Jim, nämligen en klippning. Vet dock inte om det är en hint eller bara omtanke? Hur som helst, jag ska alltså boka en klipptid. Förhoppningsvis kommer jag alltså kunna klippa mig under nästkommande vecka. Vilket känns skönt på ett sätt men ändå läskigt. Just på grund av att jag inte vet hur jag vill klippa mig. 

Som ni ser på kollaget ovan har jag snöat in på frisyren Lob. Det känns som en bra frisyr under sommaren. Min logik är kort hår = enklare att ha och göra med. Just nu har jag långt hår med en halvt utvuxen pannlugg - ingen hit kan jag lova. Jag trivs i långt hår men jag orkar aldrig göra något med det. Orkar inte platta, locka eller göra någonting alls. Därför skulle kanske en lob vara en bra frisyr, har endel självfall i håret så med lite texturspray eller liknande kanske det är möjligt att kunna krama upp lockar och bara go with the flow. 
 
Vad tror ni, realistiskt eller önsketänkande?
 

Tillbaka till verkligheten!

http://everydayhappiness.blogg.se
Nu är alltså ledigheten slut. Har hunnit njuta av Kalix, det fina vädret, min fina familj och god mat. Det har varit fantastiskt fint att njuta och slappna av hela helgen. Både Jim och jag behövde verkligen det. Det har blivit sisådär tjugo mil skoterkörning, god mat, bastu, grillning, kaffe, varm choklad, kattmys, hundmys, en sprakande öppen spis och sovmornar
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Katterna fick också följa med på Påskfirandet. Dock är Saga och svärmor inte riktigt överens så hon har inte kunnat slappna av helt och hållet dessa dagar. Vilket märktes när vi kom hem i söndagskväll. Hon låg nämligen utslagen i Jims famn när vi tittade på film och igår morse tog hon en rejäl sovmorgon ihopkurad i bredvid honom med nosen inborrad i hans hand. Det duger nämligen inte att sova bredvid mig eftersom att jag rör mig för mycket.
 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.