En blöt och grå dag som denna ..

IMG_1195
.. drömmer jag mig tillbaka till dagarna i Björkliden. Lapporten är alltid fantastisk, underbara, vackra natur. Jag förstår mig inte på folk som hellre åker en vecka till Turkiet istället för till fjällen. Hallå, vi har världens vackraste land. 
 
IMG_1208
Till mysiga kvällar i en skidstuga med en mini-tv, bastu och trötta ben. Med massor av skratt pga övertrötthet. 

IMG_1254
Strålande solsken, offpiståkning och mjölksyra. Jag vet inte riktigt hur en med rättvisa kan beskriva detta, för mig är detta frihet. Kasta sig ned för berget, känna solen mot ansiktet och bara åka. Låta benen fyllas av mjölksyra, känna hur hjärtat pumpar och inse att livet är ganska bra. 

Fredag = ny soffa

IMG_1271
I Fredags fick vi hem våran nya soffa. Det var ett stort plus i kanten att vi beställde hemkörning + inbärning, så enkelt och lätt värt den extra summan. Vi spenderade alltså vår fredagkväll med att bygga ihop denna skönhet. Den är mycket mindre än den förra soffan, men ack så mycket skönare och snyggare.
 
IMG_1272
Jag är så nöjd, den gråa nyansen blev perfekt mot resten av rummet! Nu är hela vardagsrummet lugnt och går i dova färger, precis som vi ville ha det!
 
IMG_1273
Detaljerna med kanterna på kuddarna och armstöden tycker jag ger det lilla extra. Den är köpt från Mio och modellen heter Madisun Lux, ni hittar den här
 
IMG_1274
De svarvade benen är också en detalj som vi föll för ganska direkt, vi valde att ta benen i träslaget Ask. Det var vad som gifte sig mest med resten av rummet. Hur som helst så är vi supernöjda, äntligen är vardagsrummet helt klart. Snart är även hela lägenheten genomrenoverad, bara köket kvar. Men det får minsann vänta. 

snart är det slut på det roliga

Idag är det vår sista dag här, skulle kunna stanna en vecka till!

Vi har åkt både i Björkliden och Riksgränsen.

Hunnit ta selfies när vi stannat för att försöka bli av med mjölksyran i benen under offpist åken.

Vädret har varit fantastiskt alla dagar, soligt, varmt och ingen vind. 

Varje dag har vi åkt tills liftarna stängt och benen varit helt slut. Skidåkning är det bästa som finns.

Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.