Vi bygger, bygger och bygger!

http://everydayhappiness.blogg.se
Såhär såg min gård ut för bara några dagar sedan, närmare bestämt i Torsdags. Vi spenderade hela Torsdagen med att jobba ute på gården, vi grävde, krattade, och förberedde inför helgens bravader.
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Vi rev halva altanen, för den skulle minsann bytas ut och förändras lite smått. 
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Nämligen till detta, de stora förändringarna är att ett staket och ett insynsskydd skall byggas. Sedan ska även en liten del av altanen byggas ut. 
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Om det färdiga resultatet blir någotsånär som i mina tankar kommer hela uteplatsen bli mer inbjudande och vi kommer kunna spendera massor av timmar där i sommar.
 
http://everydayhappiness.blogg.se
Den är däremot inte klar ännu, arbetet fortsätter men endast en arbetsdag kommer behövas för att färdigställa den. Så när ni läser detta kommer jag med all sannolikhet att stå ute och skruva trall och ribbor! När altanen är helt färdig ska vi så gräs och tillslut även plantera en ny häck. Det kommer bli så fint! 
Tjugofem år gammal Luleåbo. Här skriver jag om mina renoveringsprojekt, saker som är fina/ofina, mina katter, olika typer av DIY, lite skönhet, inredning och en hel del funderingar. Jag hoppas ni vill hänga med!

Tre saker jag gillar: Snö, katter & krispig luft.